Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sparvöga

 

När tonerna till Sparvöga

ebbat ut i en tår

skönjer jag domklockan

vid kvällens fäste

 

sopar mina ord

till en hög

vet att meningen

hotar att skingras

med rännilar utan tröst

 

känner hela världens vemod

i mitt bröst

 

i morgon

ska jag sätta vingar

på orden som är mina

och låta dem flyga

för livet det sköra

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-01-28 23:02



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så vacker diktat. Så bra skrivet.
2020-11-01

  Solstrale VIP
verkligen en finstämd poesi du skaldar! ;) tack!
2020-03-24

  Lars Hedlin
Jätte bra och fin!
2020-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Stark känsla i dina ord...trots vemodet så är dikten så vacker...
2020-02-01

  anits VIP
Så underbart vackert !
2020-01-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert vemod om att hitta orden igen, när ny dag randas.
2020-01-29

  Karina"Kia"
Wow! Underbart vacker dikt om livets ordval!
2020-01-29

    ej medlem längre
Så vackert..
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP