Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan buss

ingen lust att hänga med
på allt nytt
men vill kunna hoppa på
en buss
på impuls

utan smartphone
appar eller svisch

men hur
när nu Jo-Jo-kortet
är strypt




Fri vers av Blomma-Stjärna VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-28 23:19



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Visst vill man bara "stänga av" emellanåt. Har lyckats göra det tidigare genom att cykelcampa på Gotland.
Jättefin dikt. Bokmärker.
2020-02-05

  Lars Hedlin
JA ibland så önskar man att det kunde vara som förr!
2020-02-01

  lila fjäderblomman VIP
Märkligt att det ska vara så krångligt, bara för att åka buss! Kan man inte köpa biljett med sitt bank-kort?
2020-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Tekniken övermannar oss! Snart har vi inga val.
2020-01-29

    Lena Staaf VIP
Man kan hoppa på kontantupproret!
2020-01-29

  ULJO
Den nya tekniken ställer till det vare sig man vill eller inte. Tyvärr
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP