Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stjärnorna


— så små vi är under stjärnorna; vi borde hålla tyst, så små vi är!
— just det.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunwale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-29 01:21



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
På ett sätt kan jag tycka så. Förstår hur du menar. Men på ett annat sätt tycker jag det är fel att förminska människan, både den enskilda och mänskligheten som sådan. Det är så ofta jag har hört: "äsch, lilla jag kan ingenting, jag vill inte lägga mig i".

Jag är rädd för människor som inte vill lägga sig i. Rädd för människor som tycker de är för ringa för att åstadkomma något bra.

Vi är inte små. Vi människor kan åstadkomma mycket gott, om vi bara ville och vågade tro på oss själva.
2020-01-29

  lodjuret/seglare VIP
Det var väl då ett evigt tjat, katter o hundar 'ber' om mat, även människor syns mig struliga, fast ofta är de rätt kuliga, en själ behöver dem till 'what'?
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP