Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila himmel

När sömnen flyr
Och det trötta innerliga
Ligger naket

stora tankar
I tankar under
Täcket
Växer
förmår inte att
Hålla ihop
Mig

Men tryggheten i att
Ingen kräver något av mig nu
Tröstar

Det är jag
Och natten
Och
Regndropparna
Som
Slumpvis landandes på fönsterblecket

sjunger något

Berättelser
en annan värld
Något om
Kyla avstånd
Om
Himlar drömmar

Dina rytmiska andetag
I mörkret
Här
Hos mig

Det nära och verkliga
Det andra mörka
Det ofattbara

Vad är verkligt
Annat än du
Och regnet

Är jag?




Fri vers av Aaxel
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-29 03:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En skön och mycket behaglig text att få sjunka in i. Som ett mjukt drömtäcke där man inte riktigt vet vad som är en dröm och vad som är verkligt.
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel