Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinsam Tystnad

I
Lång natt till ända,
Pinsam tystnad rådde,
På morgonen dagen efter,
Fanns det inget mer att säga.
II
Ringde 12 30 00,
Men hamnade i kön,
God morgon taxi kuriren,
Ångest gatan fyrtio vill ha bilen.
III
Hela natten låg vi och rullade,
Mellan lakanen och knullade.
Tills solen steg, när allt
Plötsligt tystnade.
Pinsamt värre!
IV
Ligger vaken och funderar,
Finner inga enkla svar.
Jag antar att spriten talade,
För när ruset avtog,
Härskade tystnaden.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-29 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas