Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vision


Vandra längs
barrdoftande stig
komma strand
och hav nära

Kisa mot solen

Vara i det lugn
vi låtsades äga
men aldrig ägde

Kanske är det
aldrig för sent

Om vi bara
låter det ske




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-29 10:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Barnet i oss måste få en chans ibland.
2020-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP