Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrev

alla mina ord till dig
kastar bort dem
posten kommer ändå inte fram




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-29 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader