Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexighet, demografi (och politik)

när du hör två svarta kvinnor fråga varandra på svenska
“är franska eller swahili sexigast”
tänker du “fuck the haters, we are the perfect rainbow nation”
jag bor vid Umeälven
berättigad kritik mot migration- och integrationspolitik ändrar inte hur kul det är
att här ha människor från stranden av andra floder




Fri vers av A. Ostsee
Läst 135 gånger
Publicerad 2020-01-29 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee