Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lager

Kärlek är som ett hjullager.
Får det inte tillräckligt med smörj så skär det sig.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Malmberg81
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-29 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malmberg81