Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hard not to get hooked, hooked on you


andy jackson

jag har ingen personlighet
för jag skriver bara om killar
jag har aldrig haft vänner
har bara haft män
och det vet varenda dörrvakt i stan






Fri vers (Fri form) av trött
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-02-22 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött