Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tallgran - Haiku

 

God morgon trädet

hoppas du sovit så gott

inte som en stock




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-30 04:37



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ta i trä!
2020-01-30

  Öknens Ros VIP
Humoristisk haiku?
2020-01-30

    Sefarge VIP
En kan få
Mardrömmar
För mindre?
:)
2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP