Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* T.A.Kempis 1380-1471


AMA NESCIRI *

Från en aposteriorisk deduktion,
ur ethos,logos och pathos,
må var och ens heder och ära vara
okränkt och identifierbar i dess
originalitet,likt ett unikt dna.

Men när människor inte kan in-
förpassa människor i ett fack,
blir de paranoida.



*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2020-01-30 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP