Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter tog sitt liv.


6 månader senare

Jag svär
gråter 
och förbannar
 
Jag tror
att hon visste 
att

jag skulle bli så
arg
ledsen
besviken 

"Hon var så
jäkla elak"
tänker jag

till ingen tröst alls.




Fri vers (Fri form) av kirsti ylinikka VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-30 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP