Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROJICERINGSTAKTISK METODIK

Vad skulle inte den som behärskar
språkets terminologi kunna uträtta,
genom retorisk argumentation,
och om så är nödvändigt tillgripa
en övergripande kommunikation
av aggressiva övergrepp,
i vars dynamiska apodeixis,
knyter sig likt hemorrojder
i hjärntarmens medvetande,
tills den skenbart oskyldige
överbevisats som den mest skyldige.

Från medeltida sträckbänkars
senslitare,muskelsprängare
och nagelutdragare,
mån något mildare ändå,
synes moderna tiders påtrycknings
och övertalningsmetoder,
av psykisk hjärntvätt,
att i intelligent projiceringstaktisk
metodik,kunna få de oskyldiga
bekänna sig skyldiga,
när utmattningsstrategin
medger att de inte orkar längre,
och de blivit någon annan än de är.

En sådan levnadstecknare är
allas mardröm,
som en brottsplatstekniker,
obducent,psykiatriker,åklagare,
advokat,domare och bödel
i en och samma person.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2020-01-30 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP