Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid bryggan

Jag har gått ner till bryggan
Det är tyst
det är dis
och fullt med fåglar i luften.

Jag står en stund och tänker
att hade jag varit en fågel
hade även jag svävat över denna plats.

Jag tänker för mig själv
att även jag svävar ibland.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-30 19:06



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Underbart! sista raderna känns mycket.
2020-02-07

  Stanley Rydell
Opretentiöst och stort! slut - suverän övergång från konditionalis till presens! Väl fångad självinsikt. Om man svävar behöver man inte slå sig för bröstet (det vore kontraproduktivt). Pia Tafdrup kallar sitt diktande svävandets poetik, by the way.
2020-02-01

    ej medlem längre
Väldigt visuellt, vilsamt verkligt och drömskt!
2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg