Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något jag inte talar om.





I ett slutet rum

betraktar mig
Natten

Ditt ansikte
länge, länge

två skuggades
rörelser

innanför bortom
inuti

och (Den outsägbara)
lyfter sig mot mig

må Den bryta mig vackert
i sin absoluta ensamhet
med solen i gryningen -













Fri vers av J-M
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-30 20:28



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Jag läser din dikt som vackert sensuellt med den ödsliga natten som omsluter skeendet.
Vackert.
2020-02-10

    ej medlem längre
Som en dubbelexponeing av en ensamhet som längtar och saknar men skickligt gestaltad utan överdriven sentimentalitet.
2020-01-30
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M