Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig, förlåt mig

Låt min hand vara fri
från din

Låt mig springa
runt
runt
runt
utan dina ögon på mig

Låt mig skratta med andra själar
jag vill inte alltid ha dig med

Låt mig se min egen värld
jag vill inte alltid leva
din

Låt mig dansa och svänga mina höfter
utan din
beröring

Låt mig gå för mig själv nu
utan att se din skugga
brevid min

Låt mig badda min skadade hals
dina stryptag lämnade märken

Så låt min hand vara fri
från din

låt min hand vara fri
från din




Fri vers av Mortalis
Läst 637 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-04 21:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag kan leva mig in i det här p g a erfarenhet.
Applåd!
2008-02-26

  joss
förtrollande! läget förvärras mer och mer, I like that. Det att du upprepar ord flera gånger om gör att det liknar en sång, men upprepning som brukar vara jobbigt är inte jobbigt i detta fall. här blir det bara vackert.
2007-02-22

    Klick_
underbart bra text! :)
2006-12-11

  Mordnilap
Snyggt beskrivet. Känslan är tydligen.

Upprepningen i slutet ger ett bra avslut, det första låter mer som en uppmaning, medans det andra känns som ett hot.

Grejt!
2006-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mortalis