Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta hem

Flyter på en flod av siden
Liten båt av sprucket glas
Skiftande i blått går tiden
Sakta nalkas nästa fas
Ångest är att inte veta
Vad som ger och vad som tar
Trygghet är att sluta leta
Trygg i nu och det som var




Bunden vers (Rim) av Barkarve
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-30 22:01



Bookmark and Share


  Dagmar
Vackert språk. Ger mig bilder av det svåra men också hopp.
2020-02-01

  stormengudrun VIP
Skört och mjukt. Tryggt.
2020-01-31

  kerstin skriver VIP
snyggt och ledigt rimmat
2020-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve