Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den villkorslösa kärleken

Du bär mig genom lågor, genom regn, genom vind.

Lågorna lämnar ärr hos dig.

Regnet fyller dina lungor med skvalpande ljud.

Vinden skapar obalans och försöker vika dig.

Du bär mig fastän dina ärr ständigt formas, lungorna skvalpar och en haltande gång.

Men jag bär inte dig.

Jag bär inte dina rädslor, du bär dem åt mig.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-30 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här