Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad minnet av Arne Viksten


Trösteord

Sometimes we cry

Trösteorden
strös likt stjärnstoft
över Balsfjorden
Blå toner skingras
över Blötmyren
Där gårdagens avtryck
sorgset
dröjer sig kvar
Bläcket
i Poetens penna
är nu slut

Sometimes we cry




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-31 05:29



Bookmark and Share


  koboltblå
Du är fenomenal <3
2020-02-06

  KattenKin VIP
Blues i din dikt på skönt vis. Vacker. Och så fint att den är tillägnad Arne. Saknar honom jag med.
2020-02-04

  Jan Widströmer VIP
Blues i ord .... bättre utan "sjunger Van Morrison".
2020-02-04

  BenGust VIP
Avtryck av blå toner för herr Viksten.

2020-02-02

    ej medlem längre
Tänkte precis på honom och att skriva nåt igen ..Tack,Elinor!Trösterik o griper tag.
2020-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP