Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eken är en klok en, för att inte tala om boken.


Vi gör som så, säger tallen
jag släpper ner ett barr i skallen
på var och en som passerarar

Ja något måste göras, svarar eken
den är allvarlig den här "leken"
människorna förstör och raserar.

Jag hänger på, viskar linden
jag ska bre ut mig vid grinden
så ingen sitt avfall där placerar


Backsippan i den sandiga jorden,
säger, de var kloka de där orden
Sandnejlikan och jag relaterar.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-31 13:44



Bookmark and Share


  ULJO
När inte vi människor begriper så får naturen ta saken i egna händer. Kloka tankar detta.
2020-02-05

    Lena Staaf VIP
Om inget annat går får man lita till växternas klokhet!
2020-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Finurlig miljöaktivism i naturrikedom!
2020-01-31

  Öknens Ros VIP
Miljötänk bland naturens fauna.
2020-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP