Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytlig räddning, att komma upp till ytan!

Ibland har min största räddning varit att vara ytlig.
Skönhet, och mode.
Mitt eget fina mode.
Min alldeles egen dusch-apparat.
Man borde hinna duscha varje dag, även om man har barn!
Dessa stora ting, dessa stora ingredienser.
I livsaffektion!
Som en motsats till att jag ibland är för djup!
Gräver alldeles för många diken!
Trillar ibland ner i stup...
Och förväntar mig att där ska vara varmt och mjukt!

Men framförallt flyttar jag inte berg,
Jag planterar dom.
Med enkla medel såsom ett ytligt liv, när jag fått allt annat djupt och värdefullt i livet...
Så blir det, känslan av...
Att varken plantera berg, eller flytta på dom...
Utan,
Att bara passera dem för jämnan.
Hur många berg har du i din närhet?




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-31 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den tekniken var fiffig - bestig inga berg utan passera dessa istället!
2021-04-04

  Poeten Salvador VIP
Man kan sitta på vattenytan och dra fiskar ur djuoen
2020-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim