Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2020.....


Ju förr desto bättre.






Framtiden var bättre förr

för allt
skulle ju bli
så mycket bättre
sen

men sen
blev sen
mycket värre
än innan

Ju förr
desto bättre




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-31 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP