Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne!

Ett minne för livet
Det var en kväll för ganska länge sen
Jag var på dans
Där du fanns
Och det var där du fanns

Jag sa Du var söt
Tiden gick.
Jag har fått mitt svar
Nu går vi och har allting kvar

Det var en dröm som fick en kväll bli sann
Jag är så glad att modet ändå fanns
Att säga att du var söt kom från ingenstans
Allt blev nytt när Vi blev ett par

Jag finns för DIG i alla dar
Älskar DIG i både med och motgång
Mer än DU tror för kärleken är STOR

I LOVE YOU










Fri vers (Fri form) av Harri Cajander
Läst 187 gånger
Publicerad 2020-01-31 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander