Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjer sig över havet



Trots allt
en styrka
eller svaghet

Trots allt
som klippan
hängande ut
över havet
sliten av
väder och vind

Trots allt
du gjorde och
sa
som rev upp
stormen
in över land
och urholkade
stenen

Trots allt detta
höjer hon sig
över havet
och står kvar
med en nästan
överjordisk
beslutsamhet

Den som bara
hon äger

Trots allt

en styrka
eller svaghet












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-31 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP