Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skulle jag kunna vara?

jag skulle kunna
vara vad som helst
men jag är ingenting alls
jag kallar det frihet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-01 09:37



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Jå-å, bravo!
2020-02-01

  AKT VIP
Frihet är något vackert och som ger oanade möjligheter till självförverkligande.
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP