Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill skriva

jag vill skriva
nånting som berör

nånting som rör om,
nånting som upprör

jag vill fånga en tanke
ingen nånsin fångat före mig

skriva nånting som du minns
resten av ditt liv när du läst det

jag vill skriva nånting
som gör den här världen

lite vackrare eller lite lättare att leva i
om det så bara är för en enda människa




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-02 10:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att fånga en tanke som ingen någonsin fångat före mig blir inte lätt.
Det andra går nog bättre
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP