Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet

det finns människor
som vet vad meningen med livet är

det tragiska är att de brukar
behålla hemligheten för sig själva




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-26 13:50



Bookmark and Share


  WhatItFeelsLike
Det är en evigt oändlig fråga som inte har något bra svar. Meningen med livet är olika, jag har ännu inte hittat den.
2020-03-02

  Tomas Karlsson VIP
Jo, det är ju lite så att ju längre man lever, desto mindre fattar man... ??
2020-02-28

  Bodingen VIP
Det är ingen hemlighet att meningen med livet är att gå ett helt liv och fundera på vad som är meningen med livet utan att få svar så nu vet du he
2020-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP