Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mandala

Kvinnan stod på tå

för att nå regnbågen

 

förde ämbaret

in i färgernas flod

 

såg från himlen

mot skogarna och sjöarna

 

och gick för att måla mandalan

på livets pannå




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-31 21:43



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
håller med minkki
dina å lyser som öppna spjäll
mot vintergatan
2020-02-16

  Minkki VIP
märkligt hur alla å lyser i Din bild
2020-02-02

  Niliboy
Fint, å visst hon var konstnär å i djupet.
Detta härliga kall!
Vad är mandalan?
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP