Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev för många år sedan, i samband med separation.


Destruktionsrätt?

Och månen blänker i ringarna, när allting faller sönder.
Turkiska vigselringar, bokstavligen.
Förlovningsring.
Vigselring.
Silver och vitt guld.
Det som hade tagit år att bygga.
Med för dålig hållfasthet.
Fast vi försökte hålla.
Hålla fast.
Konstruktionsfel.
Destruktionsrätt
Eller?




Fri vers av Barkarve
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-31 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barkarve
Barkarve