Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cellgiftsbehandling nr 3

Idag blodprov inför nr 3
Jag vill inte bli ockuperad
Jag vill inte bli angrpen
Jag vill ha min kropp i fred

Jag är rädd
Jag går på sparlåga
Jag finns nästan inte längre
Jag är bara en lång väntan

Väntan på att det ska vara över
Till dess en evighet

Vänlig
Jag ska vara vänlig mot mig
Gå på intressanta föredrag, se fantastiska filmer, umgås med familj och vänner.

Inte arbeta med mig själv
Jag ska lyssna på mig
Inte kväva, inte kräva
Bara vara snäll mot mig själv




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-31 22:01



Bookmark and Share


  Thomaz Ransmyr
Ligger denna sommar inne på cancerbehandling på ett lasarett. Mår inte illa, men har så ont.
Det handlar inte om bra dagar, det handlar om bra timmar. "Just nu är det bra".
2023-07-14

  Annie b'larsson VIP
Så bra att du förmår skriva om det som händer dig. Allt gott till dig!
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP