Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Testamente



Min psykiska energi
går till att överleva
dessa spänningar
i rummen
där konsten har en
given plats
Alla kopplingar till färg
form och motiv
gör mig mottaglig
för dimensioner
bortom tid
eller över tid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2020-01-31 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP