Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är vi där igen.


Jag är april



Jag finns överallt och jag finns ingenstans.

Hur stadig som helst men helt utan balans.

Hoppet om dagen och gråten om natten.

Ibland som elden och ibland som vatten.

Jag är allt som du vill och ibland ingenting.

En fyrkant en triangel eller bara en ring.

Jag är som frågorna och svaren om du vill.

Det är jag som är vädret en dag i mitten av april.




Fri vers av Whero
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-02-01 00:08



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Här finns både allvar och glädje. En sårbarhet bakom.
Jag gillar texten.
2020-02-13

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig dikt som man blir glad av...snyggt rimmar också...
2020-02-01

  Larz Gustafsson VIP
"Gör vad du vill
Men först: Sjung en sång för april"
(Peter LeMarc)
2020-02-01

    ej medlem längre
Snyggt..
2020-02-01

  Maiah VIP
Du har sån unik förmåga att skriva allvarsamt känslofyllda tankar och krydda de med humor. Jag sitter och fnissar samtidigt som tårkanaler svämmer över... jättefin att läsa...
2020-02-01

  Lottie Ålhed VIP
Fin dikt med bra rim applåd från mig...
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero