Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fantasi

Jag älskar dig i stunden sen släpper jag åter taget om dig
Det fanns en tid då du var hela min värld tills den gick under
Det blev en fråga om överlevnad så jag rustade mig och slogs
Jag tog fram mitt svärd och min sköld bättre rustad än innan
Tiden har helat mig och jag släpper känslorna innan dom fastnar
Muren är nu högre och svårare att komma genom
Du kan be och böna men ingenting kommer bli som förrut
Jag är förändrad inuti från allt som slagit emot mig genom åren 
Men det som fick mig att verkligen inse sanningen var du
Inget var förgäves utan precis så som det var menat 
Din röst hörs ännu i mitt inre då jag blundar hör jag klart
Den vaggar mig in i en harmonisk trygghet 
Din stämma slår an något i mig som jag inte förstår 
Men en känsla av behag sprider sig i mina celler 
Jag befinner mig i drömmens och fantasins värld 
Där är allt möjligt och vi står nu mitt emot varandra 
Våra blickar möts och vi håller om varandra hårt 
Som rädda för att släppa taget och slitas ifrån varandras famn 
Där kan vi vara så som vi är och inget avstånd är för långt bort 
En kyss så het som får mig att darra in i mitt innersta väsen 
Du behöver inte ens nudda min hud innan åtrån redan tagit över 
Läppar som aldrig slutar sukta efter varandra 
Kroppar så varma och eldiga som om dom stod i brand 
Jag ber dig att ta på hela min kropp och få mig i extas
Du ser hur jag vrider mig i symbios med din lekfulla hand 
En njutning bortom det vanliga, något jag aldrig kännt  
Du ger av hela dig och betraktar mig med skarp intensiv blick 
Du vill ge mig mer hela tiden och jag känner mig som en gudinna 
Mina ögon slås upp och du är borta likväl alla känslor
På ett ögonblick har ingenting hänt på riktigt 
I fantasin är det bara vi och där är allting så verkligt som det kan bli




Fri vers av Kaffedivan
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-01 00:23



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack så mycket för din fina kommentar!
2020-07-26

    ej medlem längre
Starkt sensuellt och mångtydigt.. här finns minnet av något som slogs itu, som du ännu kan åkalla, men samtidigt gjort dig fri ifrån, du kan gå vidare.. Väl fångat!!!!
2020-07-26

  Kaffedivan
Tack så mycket för din respons
2020-02-01

    Steff...
Fint skrivet..
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan