Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


väg

 

 

 

 

fram

 

 

i det tysta rummet utan tid

inom

 

avgränsandet

 

där ord föds långsamt, dekorerar

minnet av barndom längst ner

i ett slutet

 

centrum, sugs

 

mot en utgång

in i ett vackert universum

av stjärnor, tankar

 

 

allt samlat

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-01 03:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En dikt att läsa långsamt...gillar det fundersamma...
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP