Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför tänker jag på klassisk musik?

Varför tänker jag på klassisk musik...?
När jag hör orden Avslappnad attityd.

Och varför har jag inte upptäckt klassisk musiks storhetstid, som kommer tillbaka som en tidskapsel?

Århundrade för århundrade.
Nyhetsblad.(Bokstoff)




Bunden vers av Mim
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-02-01 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim