Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dotters vet(girighet) och existens.

Jag vet inte att du tänker.
Men du finns.
Jag vet att du drömmer,
ALLTSÅ finns du.




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-01 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim