Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget speciellt...

Dikt idag
väntar ännu
på att bli
tänkt
och skriven

med ett regn
trummande
från utsidan
och dagen
som väntar

Inget speciellt
att orda om

men ordar
ändå

Av rent och skärt
uttrycksbehov

Så kan det
också få vara
ibland

När en poet
bara måste låta
orden få komma
i takt med regnet
som trummar
mot rutan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-01 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP