Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ställer in möte av rädsla att du skulle komma i morgon istället


Beroende

Förtvivlad
Alldeles förtvivlad när jag ringer dig
Varför?
Jag tror jag vet
Jag behöver vara ensam
Bättre att ses i morgon istället

Nu vet jag
Förtvivlad och rädd för att du skulle ringa
Att du skulle ringa
Du kan inte komma i dag
Du har ju lovat att hjälpa Sigge
Jag skulle inte klara det

Jag vägrar vara så beroende av dig
Jag vägrar





Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2020-02-01 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP