Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VAr kommer de ifrån & varför nu


Tårarna

Tårarna bara kommer
Inifrån
Jag önskar de kunde tala
Att de kunde presenterar sig

Sorg över pappa, angenämt
Sorg över skilsmässan, angenämt
Sorg över cancer, angenämt

Men så gör inte tårar
De bara kommer




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2020-02-01 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP