Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Längtad

svalan flyger lågt
vemod sveper in
skogen pockar
lockar
kom in
djupet du saknat
hittar du här
vi har längtat
så länge
väntad du är




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-01 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP