Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag bestämmer jag

Stark
Jag är stark
Trots trötthet
Trots väntan

Idag ska vi gå ut i skogen
Även om inte mina ben vill

Jag vill




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-01 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP