Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen bitar





Ett paradis, en pärla i
tusen bitar
små små stoft av
tusen ögonblick.

Spår av ljus under
mörka gator,
svarta som skuggor
i gathörn.

En gång vita stora vingar.
i skyn.

En strand utan sand,
ett hav utan vågor.

Ett förstelnat ansikte
som inte kan le.

Bara står där och tittar upp
mot himlen
hon föll ner från
den där natten

vi skulle gå i tusen bitar.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-01 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som ett meteroitnedslag i hjärttrakten av ljus och mörker, av en ängel som har makten att skapa och slå världen i spillror. Här får verkligen din poetiska ådra flyta fritt genom pennans bläck.
2020-02-01

  Stanley Rydell
Mytiskt undflyende - och möjligheten i sönderfallet och ur mörkret skriva fram ljus, Referenser till fallet från paradiset, Afzelius Tusen bitar och B Setterlind gör sig påminda
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg