Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BIAVSIKT

Står på andra sidan stan

Skriver på en ledsen dikt

Finns det en sorts lurig plan?

Finns det någon biavsikt?

Varför ge mig skuldkänslor

när jag inte har en skuld?

Framtiden är krånglig nog

Där finns ingen kruka guld

 

Optimismen är så falsk

Ger mig ingen framtidstro

Så med gråten i min hals

undrar jag var JAG ska bo...

 

LARZ GUSTAFSSON 1/2 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-02-01 11:13



Bookmark and Share


  Koloristen
Bravo!
2020-02-01

  AKT VIP
I tvivlens tidevarv,
när tankarna går runt
och det mesta känns som strunt.
Bygg ett luftslott av alla vackra ord
och lämna dem som ej skänker mod.
För en boplats hittar den
som en gång haft ett hem.
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP