Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Litterära brottstycken V"


DEN SLUTGILTIGA LÖSNINGEN PÅ PROBLEMET MÄNNISKAN

Cesare Lombrosos (1835-1909)
misslyckade försök
med förintelsen,
avlöstes snabbt av J.R. Oppen-
heimers (1904-1967)
Atombomb,
vilken komma att utgöra
ett definitivt slut
på mänskligheten,
däri även geniet Albert Einstein
( 1879-1955 ) hade ett finger
med i spelet.

Lombroso hade kanske rätt
i det att människans gener
är degenererande destruktiva
av naturen,
samt ur kriminalantropologisk
synvinkel kriminella.

*
Undrar om inte de där gubbarna
var både rasister,misantroper
och antisemiter !?





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2020-02-01 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP