Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖM OCH FANTASI

Du är varken dröm
eller fantasi
du är så verklig
som du kan bli

För mej 
kan du aldrig bli
mer än en dröm
och enfantasi

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-02-01 12:17



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Stark känsla här.
2020-02-26

  ResenärGenomLivet VIP
Svårt att veta vad som är vad ibland...
2020-02-22

    Lolita95
Den här berörde mig oerhört
2020-02-04

  Feliaxel VIP
Svårt att skilja på det ibland
2020-02-01

  Lars Hedlin
Känslan stark i denna!
2020-02-01

    ej medlem längre
Så fint..
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP