Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku hit och dit

haiku hit och dit

skylande snöfall
vit mössa på lyktstolpen
skatfot gör avtryck

 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-01 12:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En så gullig bild!
2020-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg