Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flod



Styrkan i det osynliga
flödet från avsändaren
är påfrestande för sinnet
då det är pågående evigt
Vågrörelserna påminner
om en kvinnas kropp
vilkens andning är verklighet
i mitt huvud
En objuden gäst
i mitt liv
En avsändare
från en annan värld
En demon
som har naglat sig fast
på en vit duk




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2020-02-01 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP