Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


Tår

Att i dag leva

...

Att överleva morgondag

,,,,,,

Vad varför jag

,,,,,,

Nu jag lärt mig i år förstår lite av allt jag lärt

............

Nu jag åldern mot mig ser år har till dagar blivit inget kvar

,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nu dog jag en infarkt i hjärtat mig bort tog.

Död jag i dag är min första.

Död troligen i morgon med.

Dog ja det gjorde jag som man ska med ånger för allt jag skulle o inte skulle ha.

Ja som död lätt att förstå saker som livet har svårt,så lätt att frågor ge när man död är ,alla borde en stund vandra in dö sedan leva så kan man livet se.

Åldern var värk livet var efter tankar före havets brus inte längre närvarande var borta bara en vägg ett vändstekt ägg en kall kokt potatis.

Jag kan inte veta men död är jag o jag i någons famn kanske den vägen som jag alltid inte vilja
till i trygghet känsla av en motagande famn fans.





Prosa av Steff...
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-01 22:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och stark
2020-02-09

  alicja lappalainen VIP
"alla borde en stund vandra in dö sedan leva så kan man livet se."
det kanske är så..
2020-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Steff...