Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


påkostad TV-show
vilken lyx att bara titta
med ett halvt öga




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-01 23:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Gissar att det handlar om Melodifestivalen? Ja, men å andra sidan, vem orkar titta med båda! ;-)

2020-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP